Om Oss

Hei

Vi i Interjakt Ålgård AS har lenge drevet en butikk med spesialisering innenfor fiskeutstyr. Både eiere og drivere er dedikerte fiskere og jegere og det du finner i butikken er gjerne plukket ut «the hard way». Når vi nå også er på nett, gjelder samme prinsipp som i butikken for øvrig, det du finner hos oss skal være med å øke opplevelsen du har på turen. Personlig service har vært vårt varemerke og derfor har vi lagt vekt på å få med produktinformasjon for hver kategori. Er det noe du lurer på er vi tilgjengelig på mail og telefon. Som kunde er du den viktigste personen for oss.

Vi setter også stor pris på å få tilbakemelding om fangst, utstyr og opplevelser. Send en mail eller stikk innom butikken, for en prat og en kopp kaffe. Vi har plukket ut utstyr av beste kvalitet, og det håper vi du selv får oppleve.

I tillegg til utstyret tilbyr vi også kurs og turer. Ta gjerne kontakt på mail eller tlf for et opplegg som tilpasses dine behov. Er det i sesongen kan det være vi er opptatt med å dra storfangsten, men vi vil alltid forsøke å svare innen en god «kjøringstid».

Vi vet hva som skal til, og vi ønsker å bidra til din opplevelse.