Spar 10%

LXI T-Pac Switsch 11,6" #6/7

Listepris: 5999.00 kr.
5399.00 kr.
Du sparer: 600.00 kr. (10%)
På lager
+

LXi er en rendyrket serie for fiske etter laks, sjøørret og steelhead. Disse 5- og 6-delt stengene er utviklet for å tilby den høyeste ytelsen, kombinert med transportvennelig design for sportsfiskere som reiser mye. Alle stengene på denne siden har blitt designet for å passe i en GL Roller bag når du reiser. Dette eliminerer behovet for spesialbagasje når du flyr til din drømmedestinasjon.

Switch stengene har et hybridhåndtak som fungerer fint for både en- og tohåndskasting. Det bakre håndtaket er relativt kort, men langt nok til å gi et godt grep når du kaster tohånds. Det er heller ikke i veien når du kaster enhånds. Recoil ringene har gitt stengene forbedret aksjon ved at de lever mer sammen med klingen. Stengene kjennetegnes av en relativt stiv overdel som er en fordel når du skal fiske med synkeliner og kraftigere rigger som f.eks Skagit. Den nedre delen spennes lett opp og du vil bli overrasket over hvor langt og presist disse stengene kaster.

6/7 stangen er et bra valg for fiske etter større ørret eller lettere laks- og sjøørretfiske i mindre elver der små fluer er normen. 7/8’ern allroundstanga for storørret på vandring, sjøørret og mellomlaks. Et hot tips er Compact 7/8 med en vekt på 21gram. 8/9 er kruttønna som takler Scandiliner fra 21gram og oppover. Leverer virkelig godt med en 24 grams Compact eller 22 grams Ultra Compact i flyt. Switch Multi Tip i 24 gram er et annet godt valg. Ønsker du å benytte et Skagit snøre så er 320-350 grains + spiss passende vekt.